Zoek jij een bijbaan in Utrecht?

De marketing sector is een populaire sector onder studenten. Er zijn in Utrecht genoeg mogelijkheden om aan de slag te kunnen.
Niet elke marketing functie is hetzelfde. Tegenwoordig heb je veel verschillende soorten marketing. Daarnaast kan het zijn dat jij bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor de concepten of dat jij juist het concept gaat uitvoeren.

Functies binnen deze sector zijn marketing medewerker, SEO specialist en vormgever. Een SEO specialist is tegenwoordig  voor veel bedrijven erg belangrijk. Een SEO specialist gaat de vindbaarheid van een bedrijf op verschillende zoekmachines verbeteren.

Vaak wordt er gevraagd om een commerciële achtergrond. Dit betekent dat je eerdere werkervaring hebt gehad in een commerciële setting. Het is voor veel bedrijven een pré als je een opleiding richting marketing doet. Voor sommige functies is het een must. Doe je geen opleiding richting marketing dan kun je alsnog solliciteren maar het is dan wel belangrijk dat je kan aantonen dat jij geschikt bent voor de functie. Dit doe je bijvoorbeeld door relevante werkervaring op je CV te zetten.

Solliciteer!

Spreekt marketing jou aan? Dan is een bijbaan in Rotterdam als marketingmedewerker misschien wel iets voor jou! Schrijf je vandaag nog in op StudentenVacature!