14 vacature(s) gevonden Almelo Beurzen - evenementen

Bijbaan in Almelo?

Zoek jij een bijbaan in de sector beurzen en evenementen in Almelo? Elke dag staan er weer nieuwe vacatures op StudentenVacature, gericht op deze sector. In deze sector is het belangrijk dat jij naast je studie flexibel beschikbaar bent, zowel doordeweeks als in het weekend. Wij hebben een aparte horeca afdeling die alle sollicitaties in behandeling neemt.

Functies

Functies die binnen deze sector passen, zijn evenementmedewerker, host(ess), promotiemedewerker en cateringmedewerker. Als evenementmedewerker ben je allround inzetbaar op verschillende evenementen in en rondom Almelo. In en rond Almelo zijn regelmatig festivals en evenementen en er zijn elk jaar veel mogelijkheden qua bijbanen als evenement- , promotie- of cateringmedewerker. Almelo is daarom een goede locatie om op zoek te gaan naar een bijbaan in deze sector. Taken die horen bij de functie van evenementmedewerker zijn onder andere kaartverkoop, munten uitgifte, garderobe beheer en toezichthouder. Als promotiemedewerker promoot je verschillende producten en diensten op een beurs of evenement. Catering medewerkers worden op festivals en beurzen ingezet voor alles wat bij ‘food en beverage’ komt kijken. De ene keer werk je achter de bar en de andere keer doe je de uitgifte aan de kassa. Een functie als catering medewerker is op geen enkel evenement hetzelfde, wat het een gevarieerde bijbaan maakt.

Opleidingen

Om in aanmerking te komen voor een bijbaan in de sector beurzen en evenementen is het een pre als je een studie volgt in de richting Leisure Management of Vrijetijdsmanagement. Doe je geen studie in die richting dan kun je ook door middel van werkervaring in de horeca en op evenementen laten zien dat jij geschikt bent voor een van de functies. Eigenschappen die van pas komen bij een baan in de sector beurzen en evenementen zijn communicatief vaardig, stressbestendig, sociaal en proactief.

Voor een bijbaan op beurzen en evenementen is MBO werk- en denkniveau voldoende. Een bijbaan binnen de sector Beurzen - Evenementen kan je uiteindelijk ook helpen bij het zoeken van een baan na je studie. Het staat goed op je CV en de extra ervaring in de praktijk zorgt ervoor dat je interessanter bent voor een toekomstige werkgever in deze sector.

Lijkt het jou tof om op festivals, evenementen en beurzen aan het werk te gaan en volg jij een relevante studie of heb je al enige werkervaring? Solliciteer vandaag nog op StudentenVacature en wie weet sta jij binnenkort als medewerker op een evenement of beurs.