8 vacature(s) gevonden Amersfoort Promotiewerk

Zoek jij een bijbaan in Amersfoort?

Amersfoort heeft vele beurzen en evenementen elk jaar. Daarvoor zijn promotiemedewerkers nodig. Veel bedrijven willen hun product op een leuke manier op de markt zetten.

Op StudentenVacature.nl hebben wij een breed aanbod binnen de Promotiewerk branche. Promotiewerk heeft vele voordelen voor een student. Het is flexibel, het betaald goed en je werkt met medestudenten.

Werkzaamheden

Bij promotiewerk moet je denken aan het uitdelen van flyers en samples, video's laten zien, vragenlijsten laten invullen, de doelgroep aanspreken en de doelgroep informeren over een product of actie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je blikjes drinken van een nieuw merk moet uitdelen aan de festivalbezoekers of dat je flyers moet uitdelen op een beurs.

Als promotiemedewerker is het belangrijk dat je sociaal sterk bent en niet bang bent om mensen te benaderen op straat. Op dat moment ben je het gezicht van het bedrijf en het is daarom belangrijk dat je er representatief uitziet.

Vaardigheden

Een bijbaan als promotiemedewerker is een leuke manier om je communicatievaardigheden te verbeteren en om je verkoop vaardigheden in de praktijk toe te passen. Als je na je studie op zoek gaat naar een baan dan is het een voordeel als je werkervaring hebt opgedaan tijdens je opleiding. Het hoeft niet direct aan te sluiten op je opleiding. De algemene vaardigheden die je opdoet zoals je communicatie vaardigheden en verkoop vaardigheden komen altijd van pas.

Opleiding

Je hebt geen specifieke opleiding nodig om promotiewerk in Amersfoort te gaan doen maar een commerciële opleiding is een pré. Vaak wordt er gevraagd om studenten van minimaal MBO niveau maar soms ook om studenten van minimaal HBO niveau.

Solliciteren!

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als promotiemedewerker in Amersfoort? Ga naar StudentenVacature.nl en  bekijk het aanbod!