8 vacature(s) gevonden Amsterdam Kinderopvang - Naschoolseopvang

Bijbaan gezocht in Amsterdam?

Als jij in een vaste pool wil komen te werken in de sector Kinderopvang - Naschoolse Opvang in Amsterdam, dan ben je bij Studentenvacature.nl aan het juiste adres! Iedere dag worden er 30 uitzendkrachten ingezet als pedagogisch medewerker bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam.  Hierbij kun je op oproepbasis werken. De ene week werk je bijvoorbeeld 8 uur werk en de week daarop 16 uur.

 

Mogelijke functie

Functies binnen deze sector zijn onder andere groepsleider/groepsleidster en pedagogisch medewerker. Je kan bijvoorbeeld als parttime pedagogisch medewerker aan de slag gaan bij een Amsterdamse kinderopvang. Het takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het begeleiden van de kinderen in verschillende activiteiten. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Als groepsleider of groepsleidster ga je een groep kinderen uit school halen, naschoolse activiteiten begeleiden en speel je met de kinderen.  Er zijn in Amsterdam genoeg kinderopvangcentra die op zoek zijn naar parttime groepsleiders en pedagogisch medewerkers.

 

Opleiding

Om in aanmerking te komen voor een bijbaan in de Kinderopvang - Naschoolseopvang in Amsterdam is het  belangrijk dat je een achtergrond hebt in de pedagogiek. Hierbij moet je denken aan opleidingen als Sociaal Pedagogisch Medewerker (SPW) op mbo- en Pedagogiek op hbo-niveau. Het is een groot voordeel als je in het verleden al ervaring hebt opgedaan, bijvoorbeeld door een bijbaan als oppasser bij een gezin of een stage bij een kinderopvangcentrum.

Zorg ervoor dat je laat zien aan de recruiter dat jij geschikt bent voor de functie.
Mocht je niet de juiste achtergrond hebben om als groepsleider of pedagogisch medewerker aan de slag te gaan, maar wil je wel in de kinderopvang aan het werk? Op Studentenvacature.nl staan ook vacatures voor een bijbaan als receptioniste bij een kinderdagverblijf.

 

Eigenschappen

Karaktereigenschappen die belangrijk zijn bij een bijbaan in deze sector:

  • Affiniteit met kinderen;
  • Geduld;
  • Sociaal vaardig.

 

Solliciteer! 

Een bijbaan als groepsleider of groepsleidster en pedagogisch medewerker naast je studie staat goed op je cv. Je krijgt bovendien meer ervaring in je vakgebied doordat je de theorie die je leert op je opleiding in de praktijk kunt brengen.

 

Dus heb jij een pedagogische achtergrond en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan in deze sector? Solliciteer vandaag nog op Studentenvacature.nl en wie weet heb je binnenkort een uitdagende bijbaan naast je studie.