42 vacature(s) gevonden Eindhoven Advies - Staf - Beleid

Lijkt het jou wel wat om aan de slag te gaan als Advies – Staf – Beleid sector in Amsterdam?  Elke dag staan er nieuwe functies op Studentenvacature. De mogelijkheden in deze sector zijn heel breed en divers. Je kunt denken aan functies zoals financieel adviseur, commercieel medewerker en helpdesk medewerker. Als financieel adviseur moet je bijvoorbeeld denken aan het adviseren van klanten over hypotheken en verzekeringen.

Het is ook mogelijk om een bijbaan te zoeken als beleidmedewerker bij een gemeente of in en rondom Eindhoven. Werkzaamheden die onder andere bij deze functie horen is het oplossen van problemen binnen de organisaties en ervoor zorgen dat deze problemen opgelost worden. Daarnaast adviseer je de organisatie in verschillende aspecten.

Om aan de slag te gaan als Advies – Staf – Beleid sector in Eindhoven is het pre om een van de volgende opleidingen te hebben voldaan: Bestuurskunde / overheidsmanagement, Communicatie of Economie.

Het verschilt per vacature welk niveau je moet hebben afgerond. Voor een aantal functies is een HBO of WO een must, voor een andere functie is MBO niveau voldoende. Heb je geen opleiding afgerond in deze richting? Dan is het van belang dat je door middel van je werkervaring kan aantonen dat jij genoeg kennis hebt om de functie goed uit te kunnen voeren.

Daarbij is het ook belangrijk dat je goed in teamverband kunt werken, gestructureerd bent en oog hebt voor detail. In deze sector heb je veel te maken met mensen met sociale vaardigheden.

Een bijbaan als Advies – Staf – Beleid in Amsterdam is een mooie toevoeging aan je Curriculum Vitae. Als je deze bijbaan naast je studie doet, is dit een mooie aanvulling op je studie om in de praktijk ervaring op te doen. Bovendien kan je de kennis die jij op doet tijdens je studie mooi inzetten tijdens dit werk. Daarnaast vergroot je de kans dat je na je studie aan het werk kan gaan.

Spreekt deze functie jou aan? Twijfel niet om te reageren. Vandaag kan je nog reageren op een van de vacatures op Studentenvacature.nl  Heel veel succes!