64 vacature(s) gevonden Eindhoven Commercieel - Verkoop - Sales

Bijbanen in de sector commercieel, verkoop, sales in Eindhoven zijn er bijna altijd. Eindhoven heeft verschillende bedrijven en winkels.

Bijbanen in de sector commercieel, verkoop, sales

  1. Junior accountmanager. Een junior account manager assisteert de accountmanagement van het bedrijf. Je zult met name outbound bellen om nieuwe business te genereren. Als junior accountmanager neem je telefonisch contact op met potentiële klanten.
  2. Medewerker sales support. In deze functie geef je klanten die aan hebben gegeven interesse te hebben in een product advies en probeert hierbij extra sales te genereren.
  3. Callcenter medewerker. Als callcenter medewerker sta je klanten en mensen telefonisch te woord. Studenten met een vlotte babbel, die ieder product aan de man kunnen brengen en een prettige telefoonstem hebben komen voor bijna alle callcenters in aanmerking in Eindhoven.
  4. Verkoop medewerker. Binnen deze sector hoort ook een bijbaan als verkoop medewerker, dit kan bijvoorbeeld fysiek in een winkel zijn. Je adviseert klanten bij hun aankoop en probeert hierbij aan upselling of cross selling te doen. Als jij enthousiast wordt van verkopen en deze sales termen jou bekend zijn, dan kun jij aan de slag als verkoop medewerker in een winkel.

Eigenschappen en competenties

Om aan de slag te gaan als callcenter medewerker dien je te beschikken over communicatieve vaardigheden. Je dient resultaatgericht te kunnen werken, onderhandelend zijn en communicatief. Je moet ook commercieel ingesteld zijn en bij sommige bijbanen is het van belang dat jij met targets kan en wil werken. Naast de eigenschappen en de competenties is het belangrijk dat je een opleiding volgt in de richting van Commercieel - Verkoop - Sales. Je kunt hierbij denken aan opleidingen zoals Junior Account Manager, Bedrijfskunde en Business and Retail Management. Als je na je studie gaat solliciteren dan is het alleen maar een voordeel als jij al ervaring hebt binnen de sector.

Een bijbaan in Eindhoven in de sector commercieel, verkoop of sales vind je zeker via Studentenvacature. Ben jij hiernaar op zoek? Schrijf je vandaag nog in en solliciteer direct!