11 vacature(s) gevonden Eindhoven Financieel - economisch

Op zoek naar een leuke bijbaan in Eindhoven in de financiële en economische sector? Studentenvacature heeft elke dag nieuwe vacatures uit de financiële en economische sector. Je kunt al minimaal 8 uur in de week aan de slag. De bijbanen zijn goed te combineren met je studie en daarnaast verdien je een extra zakcentje.

Bijbanen die in de financiële en economische sector horen zijn onder andere bijbanen als financieel administratief medewerker, hypotheekacceptant en klantenservice medewerker. Het financiële aspect komt in al deze bijbanen terug. Het verschilt per baan welke werkzaamheden je uit zal voeren. Bij de ene baan zul je bijvoorbeeld meer administratief werk doen en bij de andere baan heb je meer contact met de klanten waarbij je hen zal informeren. Bedenk je daarom goed wat het beste aansluit bij jouw opleiding en waar jij de meeste ervaring in op kan doen. Hoe beter de ervaring aansluit jouw studie hoe meer je er later in je loopbaancarrière  profijt van zal hebben.

Een opleiding binnen de financiële – economische sector is een pre als je in aanmerking wilt komen voor een bijbaan in deze branche. Volg jij bijvoorbeeld een economische opleiding op MBO niveau of een bedrijfskundige studie op WO niveau, dan is de kans groot dat jij aangenomen wordt voor een van de bijbanen die op Studentenvacature.nl vermeld staan. Heb jij geen opleiding gedaan die zich richt op de financiële sector en de economische sector dan kun je door middel van je Curriculum Vitae en jouw aantoonbare kwaliteiten alsnog solliciteren op een functie binnen deze sector.

Voor het uitvoeren van  administratieve werkzaamheden is het belangrijk dat je secuur te werk gaat en goed met cijfers kan werken. Ervaring met het Office-pakket kan hier dan weer een pre zijn. Bij de bijbanen die meer gericht zijn op klantcontact is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, jij jezelf proactief opstelt en commercieel ingesteld bent. Je zult minder administratief werk uitvoeren.

Dus volg jij op dit moment een financiële studie in Amsterdam of in de omgeving? En sluit deze aan op de sector dan kun je vandaag nog reageren op een van de vacatures op Studentenvacature. Wie weet wordt jij uitgenodigd door een van de recruiters voor een gesprek.