106 vacature(s) gevonden Eindhoven Logistiek - Distributie - Magazijn

Een bijbaan in de logistiek in Eindhoven kan een goede manier zijn om naast je studie extra inkomsten te generen. Veel studenten nemen een bijbaan naast hun studie om bepaalde kosten mee te kunnen betalen en andere doen het om extra ervaring op te doen op de arbeidsmarkt.

Bijbanen in de logistiek in Eindhoven

  • Magazijn medewerker. In Eindhoven zijn verschillende industrieterreinen waar veel bedrijven een grote opslag hebben. Als magazijn medewerker kun je in een van deze opslagen aan de slag gaan, waarbij je taken krijgt als orders picken, bestellingen klaar zetten en vrachtwagens inladen.
  • Parttime chauffeur. In de logistiek heb je bijbanen achter de schermen, maar ook voor de schermen als bijvoorbeeld chauffeur. Als chauffeur help je met het inladen van de vracht en zorg je dat het bij de juiste personen terecht komt.
  • Logistiek planner. Als je een logistieke studie volgt, kun je als bijbaan misschien al aan de slag als logistiek planner. Jij zorgt hierbij dat het gehele logistieke proces in een magazijn of opslag soepel verloopt. Jij plant personeel in en zorgt dat iedereen de juiste taken krijgt, zodat pakketjes op tijd afgeleverd kunnen worden bij de klanten.
  • Post verwerkingsmedewerker. Als je fysiek niet erg sterk bent, maar toch in de logistiek wil werken dan kun je aan de slag bij de post. Het sorteren van brieven en enveloppen is een van de taken die daarbij hoort.

Voor de meeste bijbanen binnen de logistiek heb je geen opleiding nodig maar het is zeker een pré als je een opleiding volgt in de logistiek zoals Logistiek Medewerker (MBO) en Logistiek en Economie (HBO). Bij veel bedrijven waarvan een vacature op Studentenvacature staat zijn er doorgroeimogelijkheden als jij je van je goede kant laat zien. Je kunt van magazijn medewerker doorgroeien naar logistiek planner.

Bijbanen in de logistiek in Eindhoven zijn er op vaste basis waarbij je ongeveer 8 uur per week werkt, maar ook kun je op oproepbasis aan de slag. Doordat er veel verschillende opdrachtgevers in de logistiek in Eindhoven zijn, kun je op oproepbasis iedere week voor een ander bedrijf aan de slag.

Dus ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de logistieke sector in Eindhoven? Schrijf je vandaag nog in op StudentenVacature.nl en bekijk het aanbod.