27 vacature(s) gevonden Eindhoven Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig

Ben jij woonachtig in of rondom Eindhoven en op zoek naar een  bijbaan en doe je een opleiding in de richting van metaaltechniek of werktuigbouwkunde? Bij StudentenVacature kun je terecht voor een bijbaan in de branche Metaaltechnische – Werktuigbouwkunde in Eindhoven.

Er zijn verschillende onderdelen van werktuigbouwkunde zoals scheepsbouw, offshore, olie- en gaswinning, staal- en constructiebouw enzovoorts. Binnen deze onderdelen zijn ook verschillende bijbanen  beschikbaar. Bedenk goed waar jou focus op ligt. Hoe meer de bijbaan aansluit op jouw opleiding en interesses hoe meer je eraan hebt later als je op zoek gaat naar een baan.

Bij veel van de bijbanen binnen de branche Metaaltechnische – Werktuigbouwkunde wordt vaak om een relevante opleiding gevraagd. Opleidingen die in aanmerking komen voor een bijbaan in de Metaaltechnische- Werktuigbouwkundige sector zijn: werktuigbouwkunde (HBO), Werktuigbouwkunde (MBO) en Metaalbewerker (MBO).

De ervaring die je opdoet tijdens een bijbaan binnen de Metaaltechnische – Werktuigbouwkunde neem je mee tijdens jouw opleiding maar ook na jouw opleiding als gaat solliciteren voor een functie. Met een bijbaan in de Metaaltechnische – Werktuigbouwkundige sector krijg je de kans op de kennis die je hebt opgedaan tijdens jouw studie dit in de praktijk kan brengen. Op deze manier kom je ook dichter op bij het proces te staan.

Karaktereigenschappen waar regelmatig om gevraagd worden zijn; goede communicatieve en sociale vaardigheden, creatief zijn en enthousiast en stressbestendig zijn. Dit verschilt ook weer per functie.

Lijkt het jou wel wat om aan de slag te gaan in de Metaaltechnische – werktuigbouwkundige sector? En woon jij in of rondom Amsterdam? Schrijf je dan snel in op Studentenvacature en solliciteer direct!