Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de omgeving van Eindhoven? Elke dag staan er nieuwe vacatures online op StudentenVacature. De bijbanen in de Transport - Chauffeur - Koerier sector zijn  goed te combineren is met je studie. Veel studenten zijn je al voor gegaan.

Mogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden in de Transport - Chauffeur - Koerier sector, je kunt bijvoorbeeld als chauffeur bij een postbedrijf in Eindhoven werken maar er zijn ook bedrijven die mensen zoeken die auto's of busjes verplaatsen. Daarnaast kun je pakketjes bezorgen als koerier.

Werkzaamheden
In Eindhoven zijn veel verschillende bedrijven die op zoek zijn naar chauffeurs en koeriers.
De werkzaamheden als chauffeur en koerier zullen variëren van: pakketten ophalen, pakketten bezorgen, auto's en bussen ophalen en deze afleveren.

Om parttime chauffeur te worden is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt en rijervaring. Je zult gaan rijden in Eindhoven en rondom Eindhoven. De tijden wanneer je moet werken zijn vaak flexibel en bespreekbaar met de opdrachtgever.

Eigenschappen
Als chauffeur en koerier is het belangrijk dat je stressbestendig bent, fysiek fit en zelfstandig. Je zal soms zwaar materiaal moeten tillen en je bent vaak alleen aan het werk. Je werkt meestal aan de hand van een schema of bloktijden. Dit betekend dat je voor een bepaalde tijd de spullen afgeleverd moet hebben.

Werkervaring
Een bijbaan als chauffeur zal voor veel studenten niet relevant zijn bij de opleiding die zij volgen. Maar je leert als chauffeur goed te werken onder tijdsdruk. Dat is een kwaliteit die bij vele banen belangrijk is.

Solliciteer!
Dus ben je in bezit van een rijbewijs en zoek je een uitdagende flexibele bijbaan in Eindhoven Op StudentenVacature staan elke dag nieuwe vacatures voor bijbanen als chauffeur en koerier. Solliciteer vandaag en wie weet dat kan jij binnenkort aan de slag als chauffeur of koerier.