Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan binnen de Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen sector? En zoek jij nog een bijbaan in de omgeving van Eindhoven?
Er zijn meerdere mogelijkheden binnen deze sector.

Functies

Je kunt aan de slag gaan als: parttime administratiemedewerker, waarbij je verantwoordelijk bent voor de administratieve taken. Ook kun je aan de slag gaan als klantenservice medewerker waar je vragen van de klanten gaat beantwoorden en hen ondersteunen.

Opleiding

Doe je een commerciële opleiding of heb je een WFt diploma dan is dat een pré. Het is een voordeel als je al ervaring met of enige kennis hebt van verzekering, bankwezen en/of pensioenen. Maar je hoeft niet per se een opleiding te volgen richting de branche van verzekeringen, bankwezen of pensioenen. Al zou het goed kunnen dat een bedrijf wel graag wilt dat je bijvoorbeeld een administratieve of commerciële achtergrond hebt.

Meestal wordt er gevraagd om een MBO of HBO niveau. Dit verschilt per functie en het is daarom belangrijk dat je goed kijkt welke bijbaan bij jou en je opleidingsniveau past. Hoe meer je bijbaan aansluit op de opleiding die je doet hoe meer je er tijdens en na je opleiding er aan hebt.

CV

Het is een goede kans om alvast je te begeven in het vakgebied waar je mogelijk later graag in wilt werken. Daarnaast staat het goed op je CV als je al ervaring hebt opgedaan in de Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen sector. Mocht je gaan solliciteren na je studie bij een bedrijf in de Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen sector dan ben je een interessantere kandidaat dan iemand die geen ervaring heeft binnen die sector.

Solliciteren

Dus wil jij graag een bijbaan in of rondom Eindhoven in de Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen sector? Houdt dan StudentenVacature.nl goed in de gaten!