7 vacature(s) gevonden Rotterdam Accountancy - Belasting

Op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de omgeving van Rotterdam? Misschien is een bijbaan in accountancy of belasting wat voor jou! Bijbanen zijn al beschikbaar vanaf 8 tot 16 uur per week en dus prima te combineren met je studie. Functies die binnen accountancy zijn: assistent account en administratief medewerker. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bijbaan bij de belastingdienst in Amsterdam. De werkzaamheden zullen zich dan voornamelijk richten op administratie. Er zijn ook kantoren in Amsterdam die bedrijven ondersteunen met belastingaangifte. Je zult je bezighouden met accountancy en belasting.

 

Studie

Als je een bijbaan zoekt in Amsterdam richting accountancy of belasting dan is het grote pre als je een studie volgt die aansluit bij de kennis die gevraagd wordt. Doe je bijvoorbeeld een studie richting Economie en Bedrijfskunde dan is een bijbaan in accountancy of belasting ideaal om naast je studie te doen. Je krijgt dan gelijk de kans om de kennis die je opdoet tijdens je studie ook uit te voeren in de praktijk. Doe je geen studie dan is het nog steeds mogelijk om een bijbaan binnen deze sector te krijgen. Heb je bijvoorbeeld al eerder werkervaring opgedaan in deze sector dan is het ook interessant om te kijken naar een bijbaan richting accountancy of belasting. De meeste vacatures vragen om een mbo of hb niveau maar er zijn ook veel functies voor wo niveau.

 

Waarom een bijbaan?

Werkervaring is tegenwoordig belangrijk om na je studie een baan te vinden. Op veel vacatures worden honderden keren gereageerd. De extra werkervaring geeft jou alleen maar een betere kans op de arbeidsmarkt en geeft jou een voordeel.

 

Solliciteren!

Spreekt dit jou aan? Schrijf je vandaag in op StudentenVacature.nl en reageer op de vacatures! Wie weet zien wij jou binnenkort op kantoor verschijnen voor een sollicitatiegesprek.