48 vacature(s) gevonden Rotterdam Administratief

Op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de omgeving van Rotterdam in de administratieve sector? StudentenVacature heeft elke week nieuwe vacatures open staan binnen de Administratief sector. Er zijn al vacatures beschikbaar vanaf 4 uur per week. Er zijn veel bijbanen beschikbaar in de sector Administratief. Je kunt bij veel verschillende bedrijven in Rotterdam aan de slag als administratief medewerker. Elk bedrijf heeft te maken met administratief werk en daarom zijn ook veel bedrijven in Rotterdam op zoek naar studenten die hen kunnen ondersteunen bij administratieve taken.

 

Taken

Taken die je zult uitvoeren als administratief medewerker zijn:  gegevens controleren, post halen en archiveren, gegevens invoeren in computer, documenten archiveren en andere ondersteunende werkzaamheden. Je kunt ook aan de slag op de financiële afdeling. Je zult assisteren bij het invoeren van financiële gegevens, controle van debiteuren en crediteuren en voorbereiden van maandelijkse facturen. Kijken voor meer informatie eens op deze informatieve pagina over de administratie sector.

 

Opleiding

In deze sector wordt er vaak gevraagd om een relevante opleiding op mbo of hbo niveau. Dit verschilt per functie en het is daarom belangrijk om te kijken welke functie het beste bij jou past. Doe jij geen functie richting administratie of financiën dan kun je vaak alsnog solliciteren op een functie binnen deze sector. Je moet dan wel laten zien aan de hand van jouw kennis en eerdere werkervaring dat je geschikt bent voor een functie binnen deze sector. De kennis die jij op doet in een bijbaan komt jou later als jij in het werkveld wilt solliciteren zeker van pas.

 

Solliciteren?

Lijkt het jou wat om binnen deze sector aan de slag te gaan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod! Upload jouw cv en motivatiebrief, wie weet zien wij jou dan binnenkort op ons kantoor voor een sollicitatiegesprek.