8 vacature(s) gevonden Rotterdam Advies - Staf - Beleid

Zoek jij een bijbaan in Rotterdam?

Op zoek naar een bijbaan in Rotterdam? Lijkt een bijbaan in de Advies - Staf - Beleid sector jou wat? De meeste bijbanen zijn al vanaf 8 tot 16 uur te doen en goed te combineren met je studie. Functies binnen de Advies - Staf - Beleid sector zijn: financieel adviseur, helpdesk medewerker en commercieel medewerker.

 

Opleiding

Om aan de slag te gaan in de sector Advies - Staf - Beleid is het een pre als je Bestuurskunde / overheidsmanagement, Communicatie of Economie studeert. Het niveau van de vacatures verschilt per bedrijf. Voor de ene functie is mbo voldoende en voor de andere moet je een wo opleiding volgen. Doe je geen opleiding in de richting van Advies - Staf - Beleid dan is het belangrijk dat je relevante werkervaring hebt. Ook kunnen de volgende competenties van pas komen: in teamverband kunnen werken, communicatief vaardig zijn, nauwkeurig en secuur kunnen werken.

 

Functies

Er zijn enorm veel opties binnen deze sector. Een financieel adviseur adviseert klanten over hypotheken en verzekeringen. Je kunt ook aan de slag gaan als beleidsmedewerker bij een gemeente. Jij moet de problemen binnen de organisatie analyseren en uiteindelijk ervoor zorgen dat ze opgelost worden. Of denk aan commercieel medewerkers en helpdeskmedewerkers. Deze medewerkers helpen klanten door het geven van advies en informatie over het product dat het desbetreffende bedrijf aanbiedt.

 

Waarom moet je een bijbaan nemen?

Het is belangrijk om al wat werkervaring te hebben als je afgestudeerd bent. Veel werkgevers vragen om een minimaal aantal jaar werkervaring. Een relevante bijbaan naast je studie is perfect om dat te realiseren. Daarnaast krijg je de kans om de theorie die je geleerd hebt tijdens je studie toe te passen in de praktijk.

 

Solliciteren!

Lijkt dit jou wat? Schrijf je vandaag in op StudentenVacature.nl en reageer op de vacatures! Upload jouw cv en motivatiebrief en wie weet zien wij jou binnenkort op kantoor!