7 vacature(s) gevonden Rotterdam Algemeen management

Zoek jij een bijbaan in Rotterdam?

Studeer jij in de omgeving van Rotterdam en ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Doe jij een opleiding in de richting van management? StudentenVacature.nl heeft misschien wel een leuke functie voor jou beschikbaar! Elke dag staan er weer nieuwe vacatures op StudentenVacature.nl uit de sector Algemeen management. Houd dit dus goed in de gaten.

 

Opleiding en functies

Je hebt een pre als jij een opleiding volgt in de richting van management. Denk hierbij aan: bedrijfskunde, management/economie/recht of een andere economische opleiding. Voor sommige functies is een hbo opleiding gewenst en voor sommige functies een mbo opleiding. Volg jij een andere opleiding, maar wil jij toch een functie binnen algemeen management? Dan is het een pre als jij één van de volgende competenties hebt: zelfstandig kunnen werken, organisatorisch sterk zijn, servicegericht zijn en secuur. Daarnaast worden eigenschappen als: teamplayer en goede sociale vaardigheden gewaardeerd. Qua functies kun je denken aan personal assistant, commercieel medewerker en management assistent. Er zijn vaak functies beschikbaar van 8 tot 16 uur. Die zijn goed te combineren met je studie en perfect als bijbaan. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren als personal assistant en management assistent zijn: telefonisch contact met klanten, agendabeheer, vergaderingen en andere activiteiten van de organisatie afhandelen.

 

Waarom een bijbaan?

Een bijbaan in de sector Algemeen management is een goede manier om werkervaring op te doen terwijl je studeert. Wanneer je op zoek gaat naar een baan na je studie is het een groot voordeel als je al werkervaring hebt opgedaan. Daarnaast krijg je een kans om je kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleidingen uit te voeren in de praktijk.

 

Solliciteren!

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in de sector Algemeen management in Rotterdam? Schrijf je in op StudentenVacature.nl en wie weet heb jij binnenkort een bijbaan!