Ben jij student en zoek je een bijbaan in Rotterdam?

Wil je graag na je studie werken als recruiter of HR professional dan kan een bijbaan in de Arbeidsbemiddeling - Uitzendorganisatie jou een stuk verder helpen. Je kunt tijdens je studie aan de slag bij een uitzendbureau in Rotterdam als assistent recruiter. Er is bij uitzendbureaus genoeg werk waar parttimers ideaal voor zijn. In Rotterdam zijn meerdere uitzendbureaus die bijbanen aanbieden.

In de Arbeidsbemiddeling - Uitzendorganisatie sector in Rotterdam kun je een bijbaan zoeken als assistent recruiter. Je bent dan de assistent van een recruiter. De taken bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, telefonische selecties afhandelen en schrijven van vacatures. De taken hangen af van hoeveel uur je per week kunt werken. De meeste studenten zullen 8 tot 16 uur per week kunnen werken. Kijk van te voren goed welke functie je aanneemt en voor hoeveel uur.

Je kunt ook aan het werk als content schrijver of marketing medewerker. Je werkt dan voornamelijk achter de schermen. Als content schrijver zul je vacatures schrijven, blogs schrijven en andere teksten die nodig zijn. Dus houd jij van schrijven dan is dat een functie die je kunt gaan doen. Heb je meer een marketing achtergrond dan kun je aan de slag als marketing medewerker. Jij bent dan (mede)verantwoordelijk voor de marketing van het uitzendbureau.

Lijkt het jou wat om in de sector Arbeidsbemiddeling - Uitzendorganisatie in Rotterdam aan de slag te gaan? Schrijf je vandaag in op StudentenVacature!