7 vacature(s) gevonden Rotterdam Arbeidsbemiddeling - Uitzendorganisatie

Ben jij student en zoek je een bijbaan in Rotterdam?

Wil je graag na je studie werken als recruiter of HR professional? Dan kan een bijbaan in de Arbeidsbemiddeling - Uitzendorganisatie jou een stuk verder helpen. Je kunt tijdens je studie aan de slag bij een uitzendbureau in Rotterdam als assistent recruiter. Er is bij uitzendbureaus genoeg werk waar parttimers ideaal voor zijn. In Rotterdam zijn meerdere uitzendbureaus die bijbanen aanbieden. StudentenVacature heeft elke dag een nieuw aanbod aan bijbanen.

 

Opleiding

Voor een bijbaan in deze sector moet je minimaal mbo werk- en denkniveau hebben. Een opleiding die goed aansluit bij een bijbaan in deze sector is bijvoorbeeld mbo Personeel en Organisatie. Wil je een bijbaan bij een multinational op de HRM afdeling? In dat geval past een hbo studie Human Resource Management beter.

 

Functies

In de Arbeidsbemiddeling - Uitzendorganisatie sector in Rotterdam kun je een bijbaan zoeken als assistent recruiter. Je bent dan de assistent van een recruiter. De taken bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, telefonische selecties afhandelen en schrijven van vacatures. De taken hangen af van hoeveel uur je per week kunt werken. De meeste studenten zullen 8 tot 16 uur per week kunnen werken. Kijk van te voren goed welke functie je aanneemt en voor hoeveel uur. Je kunt ook aan het werk als content schrijver of marketing medewerker. Je werkt dan voornamelijk achter de schermen. Als content schrijver zul je vacatures schrijven, blogs schrijven en andere teksten die nodig zijn. Dus houd jij van schrijven dan is dat een functie die je kunt gaan doen.

 

Solliciteren

Lijkt het jou wat om in de sector Arbeidsbemiddeling - Uitzendorganisatie in Rotterdam aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu op een van onze bijbanen in Amsterdam! Schrijf je hier gratis in om direct te kunnen solliciteren op al onze vacatures! Upload jouw cv en motivatiebrief en wie weet zien wij jou wel binnenkort op ons kantoor voor een sollicitatiegesprek.