Op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Lijkt het jou wat om te gaan werken in de Auto - Motorbranche - Onderdelen sector? Op StudentenVacature staan elke week nieuwe vacatures online binnen deze sector.

Functies waar je aan moet denken binnen deze sector zijn bijvoorbeeld assistent autoverkoper en assistent monteur. Als monteur zul je auto's repareren en doe je onderhoudsbeurten. Het is van belang dat je goed kan communiceren en sociaal vaardig bent. Je hebt namelijk vaak direct contact met de klant.
Ben je wat minder technisch dan kun je misschien een functie als planner voor een garage gaan doen.
Je neemt telefonisch contact op met klanten je informeert ze over APK of andere zaken.

Er zijn veel mogelijkheden binnen de Auto - Motorbranche - Onderdelen sector. Je hoeft niet per se een technische opleiding te volgen om binnen deze sector aan de slag te gaan. Vaak wordt er om minimaal een MBO niveau gevraagd maar dit verschilt per functie. Bekijk dus goed welke functie bij jou past!

Solliciteer!

Een bijbaan in de Auto - Motorbranche - Onderdelen sector is een leuke manier om extra geld te verdienen naast je studie. Het staat ook nog eens goed op je CV als je na je studie op zoek gaat naar een baan. Dus schrijf je daarom vandaag in op StudentenVacature en solliciteer op een van de vacatures.