Ben jij op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

StudentenVacature heeft elke dag nieuwe vacatures binnen de Bouw - Civiel sector. Er zijn veel bedrijven in Rotterdam die op zoek zijn naar studenten die ondersteuning kunnen bieden bij verschillende werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het verhuizen van spullen en assisteren bij een verbouwing. De klussen zijn vaak eenmalig maar er komen vaak meerdere klussen per maand binnen bij StudentenVacature. Dus als je fysiek sterk bent en houdt van hard werken, dan is een bijbaan in de Bouw - Civiel sector in Rotterdam misschien wel iets voor jou.

 

Opleiding

Er zijn ook bijbanen beschikbaar als assistent werkvoorbereider en assistent technisch calculator. Het is dan een pre als je een opleiding volgt richting techniek. Opleidingen zoals Civiele Techniek of Bouwtechnische bedrijfskunde komen goed van pas bij functies als deze. Voor sommige functies zul je minimaal mbo niveau moeten hebben en met andere functies hbo niveau. Een  bijbaan in deze sector is een leuke afwisseling van het studeren. Sluit je opleiding niet aan op de functie dan kun je alsnog solliciteren. Het is dan wel belangrijk dat je al eerder aantoonbare werkervaring hebt opgedaan of je moet een goede motivatie hebben. Het is vooral belangrijk dat je fysiek sterk bent en het leuk vind om fysiek bezig te zijn.

 

Competenties

Volg jij geen van bovengenoemde studies? Dan is het belangrijk dat jij meerdere van de volgende eigenschappen bezit: je moet een wiskundig en technisch inzicht hebben, analytisch kunnen denken, proactief zijn en goed met je handen kunnen werken. Als jij één of meerdere van deze competenties hebt, kun jij aantonen dat je geschikt bent voor de Bouw sector.

 

Solliciteer!

Lijkt het jou wat, een bijbaan in de Bouw - Civiel sector in Rotterdam? Solliciteer vandaag nog op StudentenVacature! Upload jouw cv en motivatiebrief en wie weet zien wij jou binnenkort op kantoor voor een sollicitatiegesprek.