25 vacature(s) gevonden Rotterdam Callcenter - Customer Service

Zoek jij naar een bijbaan in Rotterdam?

Er zijn veel bedrijven in en rondom Rotterdam op zoek naar callcenter en customer service medewerkers. Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan binnen de Callcenter - Customer service in Rotterdam? Op StudentenVacature vind je meerdere vacatures binnen deze sector. De meeste callcenter functies zijn 8 tot 16 uur per week en goed te combineren met een studie. Daarnaast zijn de tijden flexibel, je krijgt meestal de mogelijkheid om zelf je uren in te delen. Ook zijn callcenters vaak s' avonds open. Houd de website in de gaten voor de nieuwste vacatures!

 

Ervaring

Veel callcenters vragen om belervaring maar bij sommige is het ook mogelijk om zonder enige ervaring aan de slag te gaan. Je krijgt dan meestal een introductieweek waarin alles uitgelegd wordt. Een bijbaan als callcentermedewerker is een leuke bijbaan als je houdt van mensen overtuigen en contact met mensen in het algemeen leuk vindt. Ook is het handig als jij over de volgende eigenschappen bezit: overtuigingskracht, communicatief vaardig, competitief en sociaal. Beschik jij over één of meerdere van deze eigenschappen, dan ben jij geschikt voor deze sector.

 

Functies

Op StudentenVacature vind je inbound en outbound vacatures. Bij inbound vacatures zal de klant jou bellen of bel jij als zij hebben aangegeven dat ze interesse hebben. Bij outbound ga je proactief bellen naar prospects. Je kunt ook aan de slag gaan als customer service medewerker in Rotterdam. Veel bedrijven hebben een klantenservice om hun klanten bij te staan bij problemen. Ben jij een behulpzaam persoon en vind jij het leuk om mensen te helpen met verschillende problemen dan is een bijbaan als customer service medewerker iets voor jou.

 

Solliciteer!

Schrijf je in op StudentenVacature en reageer op de verschillende vacatures! Upload jouw cv en motivatiebrief en wie weet wordt jij uitgenodigd voor een gesprek.