13 vacature(s) gevonden Rotterdam Commercieel - Verkoop - Sales

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Er zijn altijd wel bijbanen beschikbaar in de Commercieel - Verkoop - Sales branche in Rotterdam. Rotterdam is een grote stad en er zijn daar ook veel bedrijven op zoek naar studenten die hen kunnen ondersteunen met bepaalde werkzaamheden. Op Studentenvacature vind je een breed aanbod aan bijbanen. Hier komen elke week nieuwe vacatures op te staan.

 

Functies

Bijbanen die beschikbaar zijn in deze sector zijn: junior accountmanager, medewerker sales support, callcenter medewerker en verkoopmedewerker. Als junior accountmanager assisteer je de accountmanager met zijn werkzaamheden. Je gaat vooral outbound bellen. Als medewerker sales support geef je de klanten product advies. Een callcenter medewerker gaat verschillende producten aan de man brengen. Het is dan belangrijk dat je een prettige telefoonstem hebt. Als verkoopmedewerker ga je in een winkel producten verkopen. Je probeert dit te doen door upselling of cross selling. Studenten die het leuk vinden om face-to-face te verkopen, zouden zich prima kunnen vinden in een bijbaan als verkoopmedewerker.

 

Opleiding

Voor een bijbaan in de Commercieel - Verkoop - Sales sector in Rotterdam is het soms nodig dat je een bepaalde (commerciële) opleiding volgt. De niveaus verschillen ook per functie. Voor sommige functies heb je mbo nodig en voor sommige hbo of wo. Bekijk goed van te voren welke functie het beste bij jouw opleiding aansluit. Volg jij geen opleiding in deze richting? Dan is het een pre als jij één of meer van de volgende eigenschappen hebt: nauwkeurig en secuur, zelfstandig, communicatief  vaardig, doelgericht en goed kunnen onderhandelen. Daarnaast moet je uiteraard commercieel ingesteld zijn.

 

Solliciteer!

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in de Commercieel - Verkoop - Sales branche in Rotterdam? Schrijf je dan vandaag nog in op StudentenVacature. Upload jouw cv en motivatiebrief en wie weet zien wij jou snel op ons kantoor voor een sollicitatiegesprek.