8 vacature(s) gevonden Rotterdam Commercieel - Verkoop - Sales

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Er zijn altijd wel bijbanen beschikbaar in de Commercieel - Verkoop - Sales branche in Rotterdam. Rotterdam is een grote stad en er zijn daar ook veel bedrijven op zoek naar studenten die hen kunnen ondersteunen met bepaalde werkzaamheden.

Bijbanen die beschikbaar zijn in deze sector zijn: junior accountmanager, medewerker sales support, callcenter medewerker en verkoopmedewerker. Als junior accountmanager assisteer je de accountmanager met zijn werkzaamheden. Je gaat vooral outbound bellen.

Als medewerker sales support geef je de klanten product advies. Een callcenter medewerker gaat verschillende producten aan de man brengen. Het is dan belangrijk dat je een prettige telefoonstem hebt. Als verkoopmedewerker ga je in een winkel producten verkopen. Je probeert dit te doen door upselling of cross selling. Studenten die het leuk vinden om face-to-face te verkopen, daar is een bijbaan als verkoopmedewerker perfect voor.

Voor een bijbaan in de Commercieel - Verkoop - Sales sector in Rotterdam is het soms nodig dat je een bepaalde (commerciële) opleiding volgt. De niveaus verschillen ook per functie. Voor sommige functies heb je MBO nodig en voor sommige HBO of WO. Bekijk goed van te voren welke functie het beste bij jouw opleiding aansluit.

Solliciteer!

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in de Commercieel - Verkoop - Sales branche in Rotterdam? Schrijf je dan vandaag nog in op StudentenVacature.