24 vacature(s) gevonden Rotterdam Communicatie - PR - Voorlichting

Zoek jij een bijbaan in Rotterdam?

De Communicatie - PR - Voorlichting is een erg populaire sector en er zijn veel studenten die een bijbaan hebben in deze sector. Veel bedrijven in Rotterdam en omgeving zijn op zoek naar studenten die bijvoorbeeld de communicatie of marketing afdeling kunnen ondersteunen. Het is een perfecte kans om relevante werkervaring op te doen. Op StudentenVacature komen wekelijks nieuwe vacatures binnen. Neem eens een kijkje op onze website om ze te bekijken!

 

Functies

Er zijn verschillende bijbanen beschikbaar in de Communicatie - PR - Voorlichting. De meeste bedrijven hebben wel een communicatieafdeling waar werk ligt dat uitgevoerd kan worden door een student. De Social Media pagina's bijhouden, blogs schrijven en de website beheren zijn onder andere taken waar je aan kunt denken binnen deze sector. Functies die onder deze sector vallen zijn content beheerder, assistent communicatie manager en communicatie medewerker. Naast communicatie en PR is er ook voorlichting. Als je aan het werk gaat binnen deze branche zul je een adviserende rol hebben en veel in contact zijn met klanten. Functies als klantenservicemedewerker en telemarketeer zijn bijbanen die onder deze sector vallen. Je zult voornamelijk met klanten in contact zijn en hun helpen met de problemen die zij ervaren met een product. Sociale vaardigheid, geduld en kennis hebben van het product zijn hierbij belangrijk.

 

Opleiding

Als je al een opleiding doet richting communicatie dan is dat een grote pre. Doe je geen opleiding richting deze sector dan is het belangrijk dat je kan aantonen door middel van je eerdere ervaring dat je geschikt bent voor de functie.

 

Solliciteer!

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in Rotterdam binnen deze sector? Schrijf je in op StudentenVacature en reageer op de vacatures. Upload jouw cv en motivatiebrief en wie weet zien wij jou op kantoor voor een sollicitatiegesprek.