Consultancy

Er zijn veel mogelijkheden qua bijbanen in Rotterdam in de sector Consultancy. In deze sector ga je aan het werk als adviseur. Je kunt een bijbaan in deze branche al vanaf 8 tot 16 uur per week uitvoeren. Op StudentenVacature komen wekelijks nieuwe vacatures op de website. Neem eens een kijkje of er iets passend voor je bij zit.

 

Functies

Je kunt aan de slag als adviseur. Je gaat dan telefonisch advies geven of je bent het aanspreekpunt bij een bank. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren naar de wensen van de klant en een passend advies kunt uitwerken. Hiervoor heb je kennis van het bedrijf nodig en inlevingsvermogen. Je zal als adviseur voornamelijk bij banken, verzekeringsmaatschappijen of andere dienstverlenende organisaties werken. Afhankelijk van het bedrijf waarin je aan de slag gaat, adviseer je klanten dan op een bepaald gebied.

 

Competenties

Voor sommige functies zul je bepaalde werkervaring moeten hebben of een  bepaald opleidingsniveau. De ene functie vraagt om een mbo opleiding en andere functie vraagt om hbo. Bekijk van te voren goed welke functie past bij jouw opleiding en opleidingsniveau. Een bijbaan in de Consultancy in Rotterdam is een goede manier om de theorie die je hebt opgedaan tijdens je opleiding uit te voeren in de praktijk. De extra werkervaring die je opdoet tijdens je studie kan jouw na je studie verder helpen bij het vinden van een studie. Eigenschappen die hierbij van pas zullen komen, zijn: communicatief vaardig zijn, empathisch, sociaal, begripvol, inlevingsvermogen en overtuigingskracht. Ook moet je goed kunnen luisteren en leergierig zijn.

 

Solliciteren

Elke dag staan weer de nieuwste vacatures op StudentenVacature. Ben jij geïnteresseerd om aan de slag te gaan in de Consultancy in Rotterdam? Schrijf je vandaag in en solliciteer! Upload jouw cv en motivatiebrief en wie weet zien wij jou binnenkort op ons kantoor voor een sollicitatiegesprek.