Op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Ben jij geïnteresseerd in een bijbaan in de sector Directie - Leidinggevende - Ondernemer? In Rotterdam zijn er meerdere mogelijkheden binnen deze sector. Op StudentenVacature vind je veel verschillende vacatures voor bijbanen. Neem eens een kijkje of er iets voor jou bij staat.

 

Functies

Het is lastig om als bijbaan meteen al de functie van directie, leidinggevende of een ondernemer te hebben. Maar je kunt wel aan de slag bij bijvoorbeeld een onderneming ter ondersteuning van de directie. Nog een mogelijkheid is het begeleiden van stagiaires van een bedrijf. Je hebt dan wel een leidinggevende functie, maar dat is eventueel wel uit te voeren op parttime basis. Je kunt ook zelf een bedrijf opzetten naast je studie, voor de kosten kun je dan een bijbaan nemen. Een bijbaan naast je studie geeft jouw de kennis en ervaring die jij later na de studie heel goed kunt gebruiken. Dan heb je al een streepje voor op de rest. Hoe relevanter de werkervaring van je bijbaan is, hoe beter dit staat op je cv.

 

Eigenschappen

Persoonlijke eigenschappen die goed van pas komen binnen deze sector zijn: doorzettingsvermogen, commercieel ingesteld, charismatisch en leider kwaliteiten. Daarnaast moet je stevig in je schoenen staan. Doe je al een commerciële opleiding dan is dat een grote pre. Daarnaast staat het goed op je cv, vooral als je een commerciële opleiding volgt. Als je later op zoek gaat naar baan dan ziet een toekomstige werkgever dat je al wat werkervaring hebt opgedaan door middel van een bijbaan tijdens je studie.

 

Solliciteren!

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan binnen de sector Directie - Leidinggevende - Ondernemer in Rotterdam? Ga naar StudentenVacature en schrijf je in! Upload jouw cv en motivatiebrief en wie weet zien wij jou binnenkort op ons kantoor voor een sollicitatie gesprek.