19 vacature(s) gevonden Rotterdam Financieel - economisch

Zoek jij een bijbaan in de Financieel - Economisch sector?

Wil jij graag een bijbaan in Rotterdam in de sector financieel en economisch? Elke dag staan er weer nieuwe vacatures op StudentenVacature. De meeste bijbanen zijn al beschikbaar vanaf 8 tot 16 uur per week. Daardoor zijn de bijbanen goed te combineren met een studie. Neem eens een kijkje op onze website of er iets voor jou tussen staat.

 

Functies

Bijbanen binnen deze sector zijn: financieel administratief medewerker, klantenservice medewerker en hypotheekacceptant. De taken verschillen per functie, maar bij alle banen komt het financiële aspect terug. Bedenk wat het beste aansluit bij jouw opleiding en kennis. Doe je een opleiding richting Financieel - Economisch dan is dat een grote pre wanneer je gaat solliciteren. Doe je geen opleiding in die richting? Dan is het belangrijk dat je kan aantonen met je cv dat je geschikt bent voor de functie. Het helpt als je in het verleden bijvoorbeeld al een soortgelijke bijbaan hebt gehad of een bijbaan met dezelfde soort kwaliteiten. Daarnaast is het een grote pre als je een WFT diploma hebt.

 

Competenties

Voor een bijbaan in de administratie is het belangrijk dat je goed met cijfers kunt werken. Bij de bijbanen die meer gericht zijn op administratieve werkzaamheden is het belangrijk dat je secuur werkt en goed met cijfers kan werken. Ervaring met het Office-pakket kan hier dan weer een grote pre bij zijn. Bij de bijbanen die zich meer richten op klantcontact is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, je proactief opstelt en commercieel ingesteld bent. Hier zul je minder administratief werk bij uitvoeren.

 

Solliciteer!

Dus volg jij op dit moment een financiële studie in de omgeving van Rotterdam die aansluit bij deze sector, dan kun je vandaag nog reageren op één van de vacatures op StudentenVacature. Wie weet word jij dan uitgenodigd door één van de recruiters voor een gesprek.