Zoek jij een bijbaan in de ICT: Design - Vormgeving?

StudentenVacature heeft elke dag nieuwe bijbanen beschikbaar voor de vormgeving sector. Veel bedrijven in Rotterdam zijn tegenwoordig op zoek naar een vormgever die promotiemateriaal, website content en social media content kan vormgeven. Ben jij geïnteresseerd in deze sector? Lees dan gauw verder!

 

Functies

Functies binnen deze sector zijn onder andere ontwerper, user experience designer en website designer. In Rotterdam zijn veel bedrijven op zoek naar studenten die een van die functies kunnen vervullen. Als vormgever ben je bezig met allerlei soorten vormgeving. Social media is tegenwoordig heel erg belangrijk voor een bedrijf en het zou goed kunnen dat jij verantwoordelijk bent voor de grafische vormgeving. Een user experience designer kijkt naar de gebruikerservaring van een product of dienst. Je bent verantwoordelijk voor de ervaring die de gebruikers hebben en je zult bijvoorbeeld verbeteringen moeten doorvoeren van een website. Een website designer houdt zich bezig met het ontwerp van de website. Het is daarbij een pre als je kennis hebt van programmeertalen.

 

Opleidingen

Opleidingen richting ICT en vormgeving is een pre. Denk aan opleidingen zoals een grafisch lyceum en ICT opleiding. De kennis die je moet hebben verschilt per functie. Bekijk goed welke functie aansluit bij jouw opleiding. De werkervaring die je op doet kan jou weer verder helpen als je na je studie op zoek gaat naar een baan. De werkgever ziet dat je ervaring hebt opgedaan in het vakgebied en daardoor ben je een interessantere kandidaat. Doe jij geen opleiding in de vormgeving sector, maar ben je wel geïnteresseerd? Dan is het belangrijk dat jij een goed portfolio opbouwt om te laten zien wat jij in je mars hebt.

 

Solliciteren!

Lijkt het jou wat om als vormgever aan de slag te gaan in Rotterdam en omgeving? Schrijf je in op StudentenVacature en reageer op de vacatures. Upload jouw cv en motivatiebrief en wie weet zien wij jou snel verschijnen op kantoor voor een sollicitatie gesprek.