Op zoek naar een leuke bijbaan in Rotterdam in de ICT: Hardware - Netwerken - Systeembeheer?

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in de ICT? Er zijn veel verschillende mogelijkheden binnen de ICT. Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in de ICT: Hardware - Netwerken - Systeembeheer? Eén onderdeel van de ICT is systeembeheer. Doe jij een opleiding richting systeem- of netwerkbeheer en ben jij geïnteresseerd in deze sector? Lees dan snel verder!

 

Functies

Als software tester ga je verschillende software testen op fouten en de gebruikerservaring onderzoeken en in kaart brengen. Het is daarbij van belang dat je enige kennis hebt van software en user interfaces in het algemeen. Enige ervaring met webdesign of programmeren is een pre. Als parttime systeembeheerder ga je hardware en software up to date houden, back-ups maken van het systeem en het netwerk beveiligen. Je hebt daarbij een brede kennis van hardware, software en netwerksystemen nodig. Het is belangrijk dat je oplossend denkt en je proactief opstelt.

 

Opleiding

Doe je een ICT opleiding zoals ICT Beheerder (mbo) of Technische Informatica (hbo) dan is dat een groot voordeel en pre. Het kan zijn dat je geen opleiding richting ICT doet maar wel de kennis hebt dan is het belangrijk dat je aan de hand van werkervaring laat zien dat jij geschikt bent voor een bijbaan in deze sector. Een bijbaan in deze sector staat goed op je cv. Tegenwoordig speelt ICT een grotere rol dan ooit. Als jouw toekomstige werkgever ziet dat je ervaring in die sector hebt opgedaan tijdens je studie dan is dat een groot voordeel.

 

Solliciteer!

Dus wil jij graag een bijbaan in deze sector? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod! Upload jouw cv en motivatiebrief en wie weet zien wij jou binnenkort verschijnen op kantoor voor een sollicitatie gesprek.