Ben jij op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Werk jij graag met websites, applicaties en andere digitale platformen? Misschien is een bijbaan als software applicatie tester in Rotterdam dan wat voor jou. De meeste bijbanen in deze sector zijn van 8 tot 16 uur en goed te combineren met een studie. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

 

Werkzaamheden

De werkzaamheden die je gaat uitvoeren als software tester zijn: het onderzoeken en testen van software en hier advies over uitbrengen. Je analyseert de ontwerpkeuzes en functionaliteiten van de software. Het is belangrijk dat je goed kunt analyseren.

 

Studie

Opleidingen die aansluiten op deze sector zijn: ICT-beheerder (mbo), Technische Informatica (hbo) en Techniek & ICT (mbo). Bedrijven willen graag studenten met een ICT achtergrond. Mocht je geen opleiding doen richting ICT dan is het alsnog mogelijk om te solliciteren. Heb je bijvoorbeeld in het verleden zelf een website gemaakt of een soortgelijke bijbaan gehad dan kan dat voldoende zijn voor de functie. Het is dus altijd nodig om een ICT student te zijn om in aanmerking te komen voor een functie in deze sector. Een bijbaan als software tester geeft jou de kans om je analytische eigenschappen in de praktijk uit te voeren. Daarnaast help je er veel bedrijven mee en die zijn daar altijd blij mee. Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig te maken met software en het is een groot voordeel als je die kennis op je cv hebt staan. Als jij na jouw studie gaat solliciteren ben jij de rest al een stapje voor.

 

Solliciteer!

Lijkt een  bijbaan in de ICT: Software - Applicatie testers in Rotterdam jou wat? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de vacatures! Upload jouw cv en motivatiebrief, hopelijk zien wij jou dan snel op kantoor voor een sollicitatiegesprek! Wie weet bemachtig jij dan een pracht bijbaan binnen de ICT sector als applicaties-tester.