Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Rotterdam?

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in de ICT: Software - Ontwikkeling branche in Rotterdam? Je vindt al een bijbaan naast je studie vanaf 8 uur per week. Er staan iedere dag nieuwe vacatures op StudentenVacature voor bijbanen in de ICT: Software - Ontwikkeling branche. Een bijbaan kun je al vanaf 8 tot 16 uur per week uitvoeren. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan gauw verder voor meer informatie.

 

Taken

Binnen de ICT: Software - Ontwikkeling branche zijn er verschillende functies beschikbaar. Je kunt denken aan functies zoals junior .NET programmeur/ontwikkelaar en software tester.
Een junior .NET programmeur houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe applicaties, nieuwe functionaliteiten en het onderhouden van applicaties. Daarnaast kan het zijn dat je werkzaamheden doet binnen webdesign en SEO. De functie is dus erg breed in te vullen en je zult verschillende taken kunnen uitvoeren.

 

Ervaring

Ook zijn veel bedrijven in Rotterdam tegenwoordig op zoek naar software testers. Software testers testen software, schrijven testplannen, brengen de knelpunten van een applicatie in kaart en zorgen uiteindelijk voor een plan van aanpak voor het verbeteren van de applicatie. Het is een grote pre als je ervaring hebt met meerdere programmeertalen en user experience design.
Een bijbaan in de ICT: Software - Ontwikkeling sector in Rotterdam is een prima manier om je cv uit te breiden en om relevante werkervaring op te doen. Op deze manier bouw jij al een stukje ervaring op waar jij later na je studie een voordeel mee kan op doen.

 

Solliciteren

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan binnen deze sector? Schrijf je dan vandaag nog in op StudentenVacature! Upload je cv en motivatiebrief en hopelijk zien wij jou dan gauw op kantoor voor een sollicitatiegesprek! Wie weet heb jij binnenkort de ideale bijbaan!