Zoek jij een bijbaan in Rotterdam?

Een bijbaan in de ICT: Support - Helpdesk sector in Rotterdam is een leuke manier om extra geld te verdienen naast je studie. Daarnaast doe je ervaring op in de ICT branche, een branche die steeds belangrijker wordt in onze maatschappij. Steeds meer bedrijven hebben te maken met hard- en software.

Elke week staan er op StudentenVacature nieuwe vacatures in de ICT: Support - Helpdesk sector in Rotterdam. De meeste bijbanen zijn van 8 tot 16 uur per week en dus goed te combineren met je studie.

Je zult als support medewerker de klanten ondersteunen wanneer er wijzigingen doorgevoerd worden, klanten helpen wanneer zij problemen ervaren en eventueel netwerkbeheer.
Om deze bijbaan goed uit te voeren is het belangrijk dat je verstand hebt van digitale systemen en netwerksystemen. Daarnaast moet je klantvriendelijk en communicatief sterk zijn.

Voor een bijbaan in deze sector kan het belangrijk zijn dat je al eerder ervaring hebt opgedaan in de ICT. Dit verschilt per functie en welke eisen hier voor worden gevraagd. Mocht je geen ervaring hebben in de ICT maar heb je wel eerder een zelfde soort bijbaan gehad of misschien eerdere ervaring met het testen van software dan kun je alsnog solliciteren voor een functie in de ICT: Support - Helpdesk sector.

Solliciteer!

Lijkt het jou wat om als software tester in Rotterdam aan de slag te gaan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!