7 vacature(s) gevonden Rotterdam ICT: Support - Helpdesk

Zoek jij een bijbaan in Rotterdam?

Een bijbaan in de ICT: Support - Helpdesk sector in Rotterdam is een leuke manier om extra geld te verdienen naast je studie. Daarnaast doe je ervaring op in de ICT branche, een branche die steeds belangrijker wordt in onze maatschappij. Steeds meer bedrijven hebben te maken met hard- en software. Elke week staan er op StudentenVacature nieuwe vacatures in de ICT: Support - Helpdesk sector in Rotterdam. De meeste bijbanen zijn van 8 tot 16 uur per week en dus goed te combineren met je studie.

 

Werkzaamheden

Je zult als support medewerker de klanten ondersteunen wanneer er wijzigingen doorgevoerd worden, klanten helpen wanneer zij problemen ervaren en eventueel netwerkbeheer. Om deze bijbaan goed uit te voeren is het belangrijk dat je verstand hebt van digitale systemen en netwerksystemen. Daarnaast moet je klantvriendelijk zijn, sterke communicatieve vaardigheden en inzicht hebben. Daarnaast moet je ook goed overzicht kunnen houden en meerdere dingen tegelijk kunnen.

 

Ervaring

Voor een bijbaan in deze sector kan het belangrijk zijn als je al eerder ervaring hebt opgedaan in de ICT. Dit verschilt per functie en welke eisen hier voor worden gevraagd. Mocht je geen ervaring hebben in de ICT maar heb je wel eerder een zelfde soort bijbaan gehad of misschien eerdere ervaring met het testen van software, dan kun je alsnog solliciteren voor een functie in de ICT: Support - Helpdesk sector. Dit kan jou later erg goed van pas komen wanneer jij na jouw studie ergens solliciteren. Je hebt dan al een stapje voor op de rest.

 

Solliciteer!

Lijkt het jou leuk om als software tester in Rotterdam aan de slag te gaan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod! Upload snel jouw cv en stuur jouw motivatiebrief mee, hopelijk zien wij jou dan snel op ons kantoor voor een sollicitatie gesprek. Wie weet heb jij dan snel de ideale bijbaan!