Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan in de Inkoop - Verkoop sector in Rotterdam?

Op zoek naar een uitdagende baan binnen de sector Inkoop - Verkoop? Studentenvacature.nl heeft elke dag nieuwe vacatures online staan! Neem eens kijkje om te zien of er iets passend voor jou tussen staat. Het is een ideale manier om wat extra inkomsten te genereren naast je studie. Geïnteresseerd? Lees dan gauw verder!

 

Functies

Functies binnen deze sector verschillen van verkoopmedewerker en winkelmedewerker. In Rotterdam zijn er vele winkels op zoek naar studenten als extra werkkracht. De werkzaamheden die je onder andere zult kunnen gaan uitvoeren: klanten helpen en ondersteunden in de winkel, kassawerkzaamheden en schoonmaken binnen de winkel voor- en na sluitingstijd. Het is belangrijk dat je representatief bent voor de winkel, nette kleding draagt en een goede houding is daarom ook een must. Je bent echt het visitekaartje van de winkel.

 

Opleidingen

Opleidingen die een pre zijn voor een functie binnen deze sector zijn: (Junior) Accountmanager, Commerciële Economie en Algemene economie. Doe je geen commerciële opleiding dan kun je alsnog solliciteren op een functie binnen deze sector. De eisen verschillen per functie, voor de ene functie kun je prima zonder ervaring starten en bij de andere functie heb je bepaalde werkervaring nodig. Door middel van een bijbaan in deze sector, doe jij al werkervaring op. Dit kun jij later na jouw studie goed gebruiken wanneer jij een baan zoekt. Dan heb je al een stapje voor de op de rest.

 

Solliciteren!

Lijkt het jou gaaf om aan de slag te gaan in de Inkoop - Verkoop branche? Je kunt vandaag nog solliciteren op één van de vele vacatures op StudentenVacature. Upload jouw cv en motivatiebrief en hopelijk zien wij jou op kantoor voor een sollicitatie gesprek. Wie weet dat jij binnenkort al aan de slag kan gaan met jouw ideale bijbaan!