Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de omgeving van Rotterdam?

Wil jij graag in de Kinderopvang - Naschoolseopvang sector aan de slag en ben jij een student uit de omgeving van Rotterdam? Dan heeft StudentenVacature misschien wel een leuke bijbaan voor jou!

Iedere dag worden er meerdere uitzendkrachten ingezet bij opdrachtgevers in Rotterdam als pedagogisch medewerker. Je werkt vaak op oproepbasis en de uren verschillen van 8 tot 16 uur in de week. Hier is ook enige flexibiliteit in en daarom is het ook een geschikte bijbaan voor studenten.

Functies binnen deze sector zijn pedagogisch medewerker en groepsleider/groepsleidster. Je kunt als parttime pedagogisch medewerker aan de slag bij bijvoorbeeld een Rotterdamse kinderopvang. De hoofdtaak die je uitvoert is het begeleiden van kinderen met diverse activiteiten. De activiteiten zijn voornamelijk gericht op de ontwikkeling van de kinderen. In Rotterdam zijn er genoeg kinderopvangcentra die op zoek zijn naar pedagogisch medewerkers.

Voor een functie in de Kinderopvang - Naschoolseopvang sector is het belangrijk dat je enige ervaring hebt in deze sector. Voor de meeste functies wordt een MBO opleiding of HBO opleiding gevraagd. Mocht je geen relevante opleiding volgen dan is het nog steeds mogelijk om op sommige functies te solliciteren. Kijk goed wat er gevraagd wordt in de vacatures!

Dus lijkt het jou wat om in Rotterdam aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker of groepsleider/groepsleidster schrijf je dan vandaag in en bekijk het aanbod op StudentenVacature!