18 vacature(s) gevonden Rotterdam Logistiek - Distributie - Magazijn

Ben je op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Er zijn veel mogelijkheden om in de logistiek in Rotterdam aan de slag te gaan. Het is een leerzame manier om naast je studie extra geld te verdienen. Je kunt van dat geld dan weer leuke dingen doen of bepaalde kosten betalen.

Bijbanen in de logistiek zijn onder andere: magazijn medewerker, logstiek planner, parttime chauffeur en post verwerkingsmedewerker. Als magazijn medewerker ga je in een magazijn werken en zal je gaan order picken, bestellingen behandelen en inladen.
Als parttime chauffeur breng je de post naar de postbezorgers toe. Jij bent verantwoordelijk voor de post die de bezorgers krijgen.
Als logistiek planner zorg je ervoor dat de logistieke processen goed lopen en ben jij verantwoordelijk voor de planning. Als post verwerkingsmedewerker ga je brieven en enveloppen sorteren en de taken die daarbij horen.

Voor de meeste functies heb je geen specifieke opleiding nodig maar een opleiding als Logistiek Medewerker en Logistiek en Economie. Bij veel bedrijven zijn doorgroeimogelijkheden, je kunt bijvoorbeeld doorgroeien van magazijn medewerker naar logistiek planner.

Het is een goede manier om werkervaring op te doen in mogelijk een branche waar je later in aan het werk gaat. Daarnaast is er vaak werk te vinden in de Logistiek - Distributie - Magazijn branche in Rotterdam.

Solliciteren

Dus lijkt het je wat om aan de slag te gaan in de Logistiek - Distributie - Magazijn branche in Rotterdam?