Op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Een bijbaan in de sector Luchtvaart en Ruimtevaart in Rotterdam kun je vanzelfsprekend vinden op de luchthaven van Rotterdam. Er zijn op een luchthaven tig verschillende mogelijkheden voor een bijbaan. Voor bepaalde bijbanen is specifieke kennis of een gerichte opleiding nodig, maar er zijn ook genoeg bijbanen op een luchthaven waarvoor je geen vakinhoudelijke kennis nodig hebt.

Bijbanen

Doordat er in Rotterdam een luchthaven is, zijn er verschillende mogelijkheden voor een bijbaan in de sector luchtvaart en ruimtevaart. Je kunt, met de juiste studieachtergrond, aan de slag als assistent luchtvaart technicus. Maar op een luchthaven kun je ook aan de slag als grondstewardess, of balie medewerker. Er zijn ook winkels op een luchthaven waar je aan de slag kunt als bijvoorbeeld verkoop medewerker. Als je weet dat je na je studie in de luchtvaart of ruimtevaart aan de slag wil, dan volg je waarschijnlijk een studie Sterrenkunde, Luchtvaartkunde, Ruimtevaartkunde of een opleiding tot piloot. Met deze opleidingen zijn er meer mogelijkheden voor een bijbaan.

Toekomst

Als jij de ambitie hebt om na je opleiding de sector luchtvaart en ruimtevaart in Rotterdam in te gaan, dan staat een bijbaan tijdens je studie in deze sector goed op je CV. Je vergroot je kansen op een mooie baan, doordat je jezelf onderscheidt van anderen. Je hebt naast theoretische kennis ook kennis van de praktijk van deze sector, dit vergroot jouw kansen op een baan.