Zoek jij een bijbaan in Rotterdam?

Wil je later aan de slag in de Makelaardij - Vastgoed sector? Dan heb je bij deze de kans om aan de slag te gaan in deze branche. StudentenVacature heeft elke week nieuwe vacatures in de Makelaardij - Vastgoed branche.

Je hebt verschillende  mogelijkheden in de Makelaardij - Vastgoed sector. Er zijn makelaarskantoren in Rotterdam die op zoek zijn naar administratief medewerkers, receptie medewerkers en allround medewerkers. Het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt voor vastgoed. Er zijn ook bijbanen zoals junior vastgoed adviseur.  Deze functies zijn ook beschikbaar voor studenten die de opleiding Rechten of HBO Makelaardij en Vastgoed hebben gedaan. Jij houdt de administratie bij en je hebt contact met de bewoners.
De functies zijn erg verschillend en het is daarom belangrijk dat je goed kijkt welke aspecten van makelaardij en vastgoed jou het meeste aanspreken.

Een bijbaan in deze sector is een goede manier om relevante werkervaring op te doen. Als je later op zoek gaat naar een baan  na je studie zal het een groot voordeel zijn als je al wat relevante werkervaring hebt.

Dus ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de omgeving van Rotterdam en heb jij affiniteit met makelaardij en vastgoed? Schrijf je dan in op StudentenVacature en reageer op een van de vacatures!