Ben jij op zoek naar een bijbaan in de marketing sector in Rotterdam?

Ben jij een student marketing in de omgeving van Rotterdam? StudentenVacature heeft elke week nieuwe vacatures online staan binnen de marketing sector.
Het is een brede sector en niet elke marketing functie zal hetzelfde zijn. Het kan zijn dat jij alle concepten gaat bedenken maar het kan ook zijn dat je meer een uitvoerende functie krijgt als vormgever.

De bijbanen die je kunt gaan uitvoeren binnen de marketing zijn marketing medewerker, SEO specialist of bijvoorbeeld vormgever.
Tegenwoordig wordt er veel gevraagd om SEO specialisten. Een SEO specialist gaat er simpel gezegd voor zorgen dat een website beter te vinden is op verschillende zoekmachines.

De opleidingen die hiervoor gevraagd worden zijn marketing gerelateerd of te wel opleidingen met een commerciële insteek. Het is een pré als je een opleiding richting marketing doet maar het is niet voor alle functies nodig. Doe je dus een opleiding die niet relevant is aan marketing dan kun je alsnog solliciteren naar een functie binnen de Marketing sector.

Een bijbaan in deze sector is een goede manier om werkervaring op te doen tijdens je studie. De werkervaring die je opdoet kan je weer helpen tijdens je zoektocht naar een baan na je studie. Tegenwoordig is het van belang dat je al werkervaring hebt opgedaan, ook al ben je een starter.

Spreekt marketing jou aan? Dan is een bijbaan in Rotterdam als marketingmedewerker misschien wel iets voor jou! Schrijf je vandaag nog in op StudentenVacature!