Op zoek naar bijbaan in Rotterdam?

Woon jij de omgeving van Rotterdam en ben jij een metaaltechniek of werktuigbouwkunde student die op zoek is naar een bijbaan? StudentenVacature heeft elke dag nieuwe vacatures online staan binnen deze sector.

Rotterdam is de havenstad van Nederland en er is daarom ook genoeg te vinden binnen deze branche. Er zijn verschillende onderdelen binnen werktuigbouwkunde zoals scheepsbouw, offshore, olie- en gaswinning, staal- en constructiebouw. Hier zijn ook verschillende bijbanen in te krijgen.

Bijbanen in de branche Metaaltechnische - Werktuigbouwkunde vragen vaak om relevante opleidingen. Opleidingen die vaak gevraagd worden zijn Werktuigbouwkunde (HBO), Werktuigbouwkunde (MBO) en Metaalbewerkers (MBO).

Hoe meer de bijbaan aansluit op je opleiding en vakgebied hoe meer je er later aan hebt. Het staat ook goed op je CV als je na je studie gaat solliciteren voor een baan. Je toekomstige werkgever ziet dat je al tijdens je studie ervaring in de praktijk hebt opgedaan.

Het is belangrijk dat je communicatief goed bent, sociaal vaardig bent, creatief bent, enthousiast bent en stressbestendig bent. De karaktereigenschappen waar gevraagd om wordt zal per functie verschillen. In het algemeen is het belangrijk dat je kennis hebt van metaaltechniek en/of werktuigbouwkunde.

Solliciteer!

Dus lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in Rotterdam binnen de Metaaltechnische - Werktuigbouwkundig sector? Dan  heeft StudentenVacature waarschijnlijk de vacatures voor jou!