Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Rotterdam?

Op StudentenVacature vind je verschillende niche sectoren. Olie - Gas - Energie is een van die niche sectoren. Er is genoeg werk te vinden in Rotterdam in deze sector en het is daarom ook perfect voor een student als bijbaan. Je vind op StudentenVacature elke dag de nieuwste vacatures binnen deze sector.

Volg jij een opleiding om uiteindelijk aan de slag te kunnen in de Olie - Gas - Energie sector? Dan is het een goed idee om een bijbaan te nemen in de Olie - Gas - Energie sector. Het geeft jou de mogelijkheid om alvast een voorproef te hebben op deze sector.

Functies binnen de Olie - Gas - Energie verschillen enorm. De meeste functies zullen fysieke ondersteuning zijn of administratief. Een bijbaan in deze sector staat ook nog een goed op je CV als je na je studie op zoek gaat naar een baan. De relevante werkervaring kan ervoor zorgen dat je gemakkelijker in deze sector aan de slag kan.

Solliciteer!

Lijkt het jou wat om in Rotterdam in de Olie - Gas - Energie sector aan de slag te gaan? Schrijf je vandaag in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!