Student in Rotterdam en op zoek naar een bijbaan?

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in de Projectmanagement branche in Rotterdam? Een bijbaan in Projectmanagement zit vol met uitdagingen!

Je kunt in Rotterdam aan de slag als planner of als assistent projectmanager. Je zult als assistent projectmanager voornamelijk de projectmanager ondersteunen in zijn of haar werkzaamheden. De taken zullen bestaan uit het ondersteunen van doelstellingen opzetten, afspraken maken en ondersteunen van projecten in het algemeen.

Een bijbaan in de projectmanagement branche vraagt vaak om minimaal MBO niveau. Het is ook een groot voordeel als je een opleiding richting projectmanagement doet. Je kunt hierbij denken aan de opleiding Projectmanagement (MBO), Projectmanagement (HBO) en Management Bedrijfsprocessen (WO). Mocht je geen opleiding doen richting Projectmanagement dan kun je alsnog solliciteren indien je de kwaliteiten hebt waar om gevraagd worden.

Karaktereigenschappen die belangrijk zijn voor een bijbaan als planner of assistent projectmanager zijn: communicatief sterk, sociaal vaardig en een goede planner.

Solliciteer!

Spreekt dit jou aan? Schrijf je dan vandaag nog in op StudentenVacature en wie weet kan jij binnenkort in Rotterdam aan de slag in de Projectmanagement sector.