7 vacature(s) gevonden Rotterdam Training - Opleiding

Zoek jij een bijbaan of ben je op zoek naar een cursus in de omgeving van Rotterdam?

Tijdens en na je studie is het een goed idee om jezelf te blijven ontwikkelen. Ook naast je studie is er ruimte om jezelf te ontwikkelen. StudentenVacature geeft jou de kans om dat te doen door middel van onze Training - Opleiding sector. Je vind op StudentenVacature verschillende cursussen en trainingen in en rondom Rotterdam.

Traineeships en curssussen variëren van ICT traineeships to commerciële workshops. StudentenVacature heeft bijvoorbeeld Calco IT, een ICT traineeship waar je de veelzijdigheid van ICT leert kennen. Bij een commerciële workshop leer je hoe je klanten op de beste manier benaderd. Er zijn veel verschillende trainingen, opleidingen en curssusen te volgen in en rondom Rotterdam.

De extra ervaring en kennis die je opdoet tijdens een workshop helpt jou verder in de rest van je loopbaan. Het helpt ook als je later gaat solliciteren naar een baan na je studie.

Voor sommige trainingen, curssussen of opleidingen heb je een specifieke opleiding nodig maar voor de meeste zul je geen relevante achtergrond nodig hebben behalve een MBO, HBO or WO diploma. Dit verschilt per training, cursus of opleiding.

Solliciteren!

Lijkt dit jou wat en wil jij graag een cursus, training of opleiding volgen in en rondom Rotterdam? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!