11 vacature(s) gevonden Rotterdam Transport - Chauffeur - Koerier

Op zoek  naar een leuke bijbaan in Rotterdam?

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in Rotterdam binnen de Transport - Chauffeur - Koerier sector? Elke dag vind je de leukste vacatures op StudentenVacature binnen de Transport - Chauffeur- Koerier sector. Daarnaast zijn de bijbanen goed te combineren met je studie.

Er zijn meerdere mogelijkheden in deze sector. Je kunt aan de slag gaan als chauffeur bij de post in Rotterdam of je kunt auto's en bussen verplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om pakketten te bezorgen als koerier.

De werkzaamheden die je uit gaat voeren als chauffeur en koerier zijn: het ophalen van pakketten, pakketten bezorgen en auto's en bussen verplaatsen. Het is belangrijk dat je een rijbewijs hebt. De zult in en rondom Rotterdam gaan rijden. De tijden zijn vaak flexibel en bespreekbaar met de opdrachtgever.

Je moet als chauffeur en koerier stressbestendig zijn, fysiek fit zijn en zelfstandig zijn. Je zal eens in de zoveel tijd zwaar materiaal moeten tillen en daar moet je tegen bestendig zijn. Meestal werk je aan de hand van een schema met bloktijden. Je zult dus ook onder tijdsdruk moeten kunnen werken.

Een bijbaan als chauffeur geeft jou voornamelijk ervaring met het onder druk werken. Een eigenschap die je voor veel banen nodig hebt. Daarnaast is het een leuke manier om wat extra geld te verdienen naast je studie.

Solliciteer!

Spreekt dit jou aan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!