Ben jij een student in Rotterdam en op zoek naar een bijbaan?

Je vind op StudentenVacature veel verschillende soorten sectoren. Voor iedere student is er wel wat. Ben jij een student(e) die een opleiding volgt richting the sector Uiterlijke verzorging en woon je in de omgeving van Rotterdam?

Je kan in de omgeving van Rotterdam aan de slag als model of stylist. Als model zul je model zijn voor promotiemateriaal van een bedrijf. Ben je fotogeniek dan is dit de perfecte bijbaan voor jou. Een stylist gaat de modellen opmaken en stilleren.

Er zijn zeker mogelijkheden in Rotterdam, veel bureaus zijn op zoek naar modellen en stylisten. Hier staan wel bepaalde eisen tegenover. Een stylist moet een opleiding volgen richting uiterlijke verzorging op minimaal MBO niveau. Je krijgt met een bijbaan als stylist de kans om theorie in de praktijk toe te passen. Daarnaast doe je relevante werkervaring op!

Als je na je studie op zoek gaat naar een bijbaan dan is het mooi meegenomen als je al werkervaring hebt opgedaan. Tegenwoordig kijken werkgevers vaak naar het aantal jaren werkervaring en met een bijbaan in deze sector speel je daarop in.

Solliciteer!

Lijkt het jou wat om in Amsterdam aan de slag te gaan binnen de Uiterlijke verzorging branche? Solliciteer vandaag nog op StudentenVacature en wie weet kan jij binnenkort aan de slag.