Op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Wil jij graag aan de slag in Rotterdam binnen de Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen sector? Er zijn veel mogelijkheden in Rotterdam binnen deze sector.

De functies die beschikbaar zijn binnen deze sector zijn parttime administratiemedewerker en klanten servicemedewerker. Als parttime administratiemedewerker ben je voornamelijk verantwoordelijk voor administratieve taken en als klantenservice medewerker ga je de vragen van de klanten beantwoorden en hun ondersteunen.

Een commerciële opleiding of WFt diploma is een pré. Het is ook een voordeel als je al eerder ervaring hebt binnen de sector Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen. Je hoeft niet per se een opleiding te volgen richting de branche van verzekeringen, bankwezen of pensioenen. Het kan wel zo zijn dat een bedrijf van te voren aan geeft dat zij graag mensen hebben met een administratieve of commerciële achtergrond.

Vaak wordt er gevraagd om een student die een MBO of HBO niveau heeft. Dit verschilt per functie, bekijk daarom goed welke bijbaan  bij jou en je opleidingsniveau past. Een bijbaan die aansluit op je opleiding, daar heb je later veel meer aan dan een willekeurige bijbaan.

Solliciteren!

Dus lijkt het jou wat oma aan de slag te gaan binnen de sector Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!