8 vacature(s) gevonden Rotterdam Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel

Student uit Rotterdam en op zoek naar een bijbaan?

Er zijn in Rotterdam veel mogelijkheden in de Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel sector. Lijkt het jou leuk om in een winkel in Rotterdam aan de slag te gaan of wil je liever in een groothandel werken in Rotterdam? Dan is deze sector wat voor jou.

De meeste functies zijn van 8 tot 16 uur in de week en prima naast je studie te doen. De functies verschillen van parttime winkelmedewerker tot magazijnmedewerker. De sector Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel is een brede sector en er zijn dus veel verschillende mogelijkheden.

Ga je aan de slag als parttime winkel- en verkoopmedewerker dan ben je verantwoordelijk voor de verkoop van producten in een winkel. Het is belangrijk dat je representatief gekleed bent en sociaal sterk bent. Werk je liever ine en magazijn dan ben je zul je orders verzamelen, het regelen van de goederenstroom en het bijvullen van magazijnen.

Het is een pré als je al een opleiding volgt richting detailhandel of groothandel. Die kennis kan jouw helpen bij een bijbaan in de sector Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel. Daarnaast staat een bijbaan uit deze sector goed op je CV.
Solliciteer!
Dus lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in de Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel sector in Rotterdam? Schrijf je dan snel in op StudentenVacature en reageer op de vacatures!