11 vacature(s) gevonden Rotterdam Zorg: Medisch - Verzorgend

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Elke dag staan er nieuwe vacatures online in de Zorg: Medisch - Verzorgend branche. In Rotterdam zijn er altijd organisaties op zoek naar studenten die willen werken in de zorg. Ben jij een student die een opleiding volgt richting zorg en woon jij in de omgeving van Rotterdam? Dan is een bijbaan in deze sector iets voor jou!

Veel bijbanen zijn 8 tot 16 uur per week en goed te combineren met een studie. Je kunt binnen deze sector aan de slag gaan als zorgmedewerker. Je gaat dan op pad met een chauffeur en langs bij mensen die hulp nodig hebben. Ook kan je in een bejaardentehuis werken als het je leuk lijkt om met oude mensen te werken. Jij zorgt dan voor ondersteuning bij hun dagelijkse activiteiten.

Om in aanmerking te komen voor een bijbaan in de zorg in Rotterdam is het belangrijk dat je een opleiding als Verpleegkunde (MBO) en Verpleegkunde (HBO) doet. Als je eerder ervaring binnen de zorg hebt opgedaan dan is dat een pré.

Een bijbaan als zorgmedewerker geeft je de kans theorie in de praktijk toe te passen. Die ervaring die je dan opdoet kan je dan weer meenemen als je op zoek gaat naar een baan na je studie. Daarnaast staat het goed op je CV.

Dus wil  jij graag aan de slag in Rotterdam in de zorg? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod.