37 vacature(s) gevonden Rotterdam Zorg: Overig - Ondersteunend

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de zorg in de omgeving van Rotterdam?

Op Studentenvacature staan dagelijks nieuwe vacatures waaronder ook voor de sector ondersteunde zorg in Rotterdam. Als je op zoek bent naar een bijbaan in deze sector, moet je in ieder geval sterk in je schoenen staan en enige affiniteit met de zorg hebben. Bij Studentenvacature verschilt het aanbod in vacatures in de zorg per week.

Bijbanen

Bij een bijbaan in de sector zorg: overig – ondersteunend in Rotterdam kun je denken aan zorg medewerker bij een opvanghuis of bij ouderen thuis. Als je bij ouderen thuis gaat ondersteunen, zul je helpen bij de huishouding. Je gaat schoonmaken, stofzuigen of opruimen in het huis. In een opvanghuis kun je met verschillende doelgroepen in aanraking komen, denk hierbij aan ouderen, maar ook mensen met een psychische achtergrond, een verslaving of een mentale beperking kunnen in een opvanghuis zitten. Als je met mensen gaat werken die in het verleden verslaafd zijn geweest, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en je mannetje staat.

Opleiding en toekomst

Veel bijbanen in de sector zorg: overig – ondersteunend vragen een specifieke opleiding. Voorbeelden van geschikte opleidingen zijn: MBO Zorg & Welzijn, MBO Verpleegkunde of HBO Verpleegkunde. Als je een van deze opleidingen volgt, kun je met een bijbaan naast je studie meteen de theoretische kennis in de praktijk brengen. Dit vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt na je studie ook.