10 vacature(s) gevonden Rotterdam Zorg: Thuiszorg - Ouderenzorg

Op zoek naar een leuke bijbaan in Rotterdam?

Op StudentenVacature staan elke dag de nieuwste vacatures binnen de Zorg : Thuiszorg - Ouderenzorg sector. Volg jij een opleiding richting de zorg in Rotterdam? Dan is een bijbaan in de Zorg: Thuiszorg - Ouderenzorg ideaal voor jou!
De meeste bijbanen zijn beschikbaar vanaf 8 uur per week en goed te combineren met een studie. Er is veel vraag naar studenten binnen de zorg.

Je zult veel met mensen werken die zorghulp nodig hebben. De taken zullen bestaan uit wassen, koken, schoonmaken en andere activiteiten.

De opleidingen die nodig hebt binnen de Zorg: Thuiszorg en Ouderenzorg zijn: Verpleegkunde op MBO nvieau, Zorg & Welzijn op MBO niveau of Verpleegkunde op HBO niveau. Deze opleidingen sluiten goed aan op de kennis die je nodig hebt bij een bijbaan binnen de Zorg: Thuiszorg - Ouderenzorg sector in Rotterdam.

Het is een pré als je voor deze bijbaan al werkervaring hebt opgedaan als zorgmedewerker. De extra ervaring die je hebt komt goed van pas bij een bijbaan als zorgmedewerker.

Een bijbaan in Zorg: Thuiszorg - Ouderenzorg geeft je de kans om de theorie die je hebt opgedaan tijdens je opleiding uit te voeren in de praktijk.

Solliciteren!

Wil jij graag aan de slag als zorgmedewerker in Rotterdam? Kijk naar het aanbod op StudentenVacature en solliciteer op één van de bijbanen!