12 vacature(s) gevonden Rotterdam Zorg: Welzijnszorg

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

StudentenVacature heeft meerdere sectoren in Rotterdam binnen de zorg. Ben jij een student in de zorg dan ben je bij StudentenVacature aan het juiste adres. Een bijbaan in de Zorg: Welzijnszorg sector is een leuke manier om extra geld te verdienen naast je opleiding. Je krijgt ook de kans om de theorie die je tijdens je opleiding geleerd hebt toe te passen in de praktijk.

Een  opleiding richting de zorg is vaak een vereiste mocht je geïnteresseerd zijn in een  bijbaan in de zorg. Er wordt enige basiskennis verwachten van een student die aan de slag gaat in de Zorg: Welzijnszorg. Voor sommige functies is een MBO opleiding voldoende voor andere functies zul je minimaal een HBO opleiding moeten volgen.

Je gaat waarschijnlijk aan de slag als zorgmedewerker in of rondom Rotterdam. Dit betekent dat je op pad gaat met een chauffeur en langsgaat bij mensen die zorghulp nodig hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je mensen moet helpen met hun dagelijkse activiteiten  bijvoorbeeld boodschappen doen. Het kan ook zijn dat je schoon moet maken. De werkzaamheden verschillen en het is belangrijk dat je goed nagaat welke functie bij jou past!

Solliciteer!

Dus lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in Rotterdam in de Zorg: Welzijnszorg sector? Schrijf je dan in op StudentenVacature en reageer op de vacatures.