22 vacature(s) gevonden Utrecht Logistiek - Distributie - Magazijn

Ben jij een student en zoek je een bijbaan in Utrecht?

Utrecht heeft meerdere mogelijkheden binnen de Logistiek - Distributie - Magazijn. Het is een leuke manier om  wat extra's te verdienen. Dat geld kun je weer gebruiken om bepaalde kosten op te vangen.

Functies die vaak vacatures hebben zijn: magazijn medewerker, parttime chauffeur, logistiek planner en post verwerkingsmedewerker. Een magazijn medewerker werkt in een magazijn en zal voornamelijk bestellingen behandelen, inladen en order picken.
Een parttime chauffeur brengt de post naar de bezorgers toe. Dit betekent dat je met een bus langs de bezorgers gaat en bij hun de post aflevert.
De logistiek planner is verantwoordelijk voor verschillende logistieke processen en zorgt voor de planning ervan.

De meeste functies vragen niet om een specifieke opleiding maar doe je een opleiding zoals Logistiek Medewerker of Logistiek en Economie dan is dat een groot voordeel. Veel bedrijven staan open voor doorgroeimogelijkheden en je kunt dus verder komen binnen het bedrijven.

Hoe meer de opleiding aansluit bij de bijbaan hoe beter. Het geeft je de mogelijkheid om alvast aan de slag te gaan binnen het vakgebied waar je later graag in wilt werken.
Lijkt het jou wat om in de Logistiek - Distributie - Magazijn sector in Utrecht aan de slag te gaan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!