47 vacature(s) gevonden Utrecht Zorg: Overig - Ondersteunend

Zoek jij een  bijbaan in Utrecht in de zorg?

Er staan op StudentenVacature elke dag weer nieuwe vacatures voor de zorg sector. Veel organisaties zoeken studenten die graag in de zorg werken. Het is belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en affiniteit hebt met de zorg.

Een bijbaan binnen deze sector is zorg medewerker. Je gaat dan bijvoorbeeld ouderen helpen met hun dagelijkse activiteiten of je werkt op oproepbasis voor mensen die extra zorg nodig hebben. Het aanbod in vacatures verschilt per week.
Jouw taken bestaan uit schoonmaken, stofzuigen en opruimen in het huis. Het kan ook zijn dat je met mensen gaat werken die een mentale beperking hebben.

Opleidingen die van toegevoegde waarde zijn in de zorg zijn MBO Zorg & Welzijn, MBO Verpleegkunde of HBO Verpleegkunde. Volg je een van deze opleidingen dan is de kans groter dat je aan de slag kan gaan in de Zorg: Overig - Ondersteunend sector in Utrecht.

Een stageplaats in de Zorg: Overig - Ondersteunend sector is een ideale manier om ervaring op te doen in een sector waar jij als het goed is later graag in wilt werken. Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de vacatures!