11 vacature(s) gevonden Zwolle Accountancy - Belasting

Op zoek naar een bijbaan binnen de Accountancy – Belasting? StudentenVacature heeft iedere dag een nieuw aanbod aan bijbanen. Je kunt een bijbaan vinden vanaf 8 uur in de week binnen jouw studie. Binnen de richting Accountancy – Belasting kun je denken aan functies als assistent accountant.

Je zult je bezig houden met het inboeken van facturen, invoeren van reiskosten en maandasluitingen. Je kunt ook kiezen voor een bijbaan bij de belanstingdienst. Je zult hier bijvoorbeeld administratieve  werkzaamheden. In Zwolle zijn meerdere mogelijkheden om aan de slag te gaan binnen de Accountancy – Belasting.

Mocht je niet de juiste studie gevolgd hebben dan kun je alsnog solliciteren. Als je maar enige relevante ervaring binnen het vakgebied Accountancy – Belasting hebt. Dit kun je aantonen met je CV en portfolio.

Schrijf je in!

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare vacatures binnen de Accountancy – Belasting sector. In Zwolle zijn er elke week nieuwe vacatures beschikbaar. Vergeet niet je CV en motivatie online te zetten.